Tidsregistrering på Terminal

“Ren komme/gå” registrering er den simpleste form for tidsregistrering på CompuClock’s Registreringsterminal

Tids- og jobregistreringer på Terminal
CompuClock's Registreringsterminal
tidsregistrering på den nemme måde!

Når medarbejderne kommer  på arbejde, registrerer de sig IND på Terminalen. Denne registrering kan foretages enten ved brug af en intern scanner der sidder i Terminalen, en håndscanner der kan tilsluttes Terminalen, eller ved at indtaste medarbejdernummeret direkte på Terminalens tastatur.

Tids og jobregistreringer på Terminal kan foretages ved brug af en håndscanner.
Såvel medarbejdernumre som jobnumre kan skrives ud fra CompuClock som stregkoder, og registreringen er derfor nem og glidende.

Når medarbejderen registrerer sig ind på Terminalen, viser Terminalen medarbejderens navn og spørger efter hvilket job medarbejderen skal registrere sig ind på. Fra CompuClock har man udskrevet stregkoder for de jobs der er aktive og medarbejderen indberetter det job som påbegyndes ved at scanne stregkoden ind. Derefter spørger Terminalen efter hvilken operation/opgave der skal udføres på jobbet, og medarbejderen indscanner et operationsnummer.
Jobregistrering på Terminal.

På Terminalens skærm kan man altid se hvilke opgaver man er i færd med at stemple sig ind på og den håndskanner der er tilsluttet Terminalen gør registrering med stregkoder nem og overskuelig.

Når opgaven er udført, og der skal skiftes job, registrerer medarbejderen sig ud ved at scanne på UD-koden for derefter at indberette næste job og operation.

Disse registreringer på Terminal er umiddelbart tilgængelige i CompuClock, hvor man altid kan se hvem der er mødt, hvornår de kom/gik og hvilke opgaver de er i gang med. Jobtiderne kan m.a.o. udregnes med det samme den sidste registrering er foretaget på jobbet. Efterkalkulationerne kan dermed foretages løbende.

Ud over tidsregistrering på terminal tilbyder CompuClock at medarbejderne kan gøre rede for arbejdstid og fravær via webclient, mobiltelefon og lokalt på deres PC.