Tidsregistrering på nettet og mobilen

Med CompuClock kan du nu blive 100% fri af fastmonterede registreringsterminaler og give dine medarbejdere mulighed for at registrere sin tid og sine job’s ”på farten”, enten på en mobiltelefon med internetbrowser – eller på en bærbar med netforbindelse.

Både WebPunch (stempling på nettet) ogMobilePunch (stempling på GSM telefon) er fuldt ud integreret i andre stemplingsløsninger vi tilbyder, og man kan således frit kombinere de mobile løsninger med de fastmonterede.

Prøv begge dele ”live” på www.webpunch.dk. Rekvirerer brugernavn og password her:sterna@sterna.dk

Læs mere om vores disse og andre af vore registreringsløsninger nedenunder.

 

WebPunch er en del af CompuClock’s omfattende WebClient Det er et simpelt stemplingsinterface hvor man med ganske få museklik kan registrere komme/gå tider og skifte job/ordre såfremt jobregistrering anvendes i virksomheden. Lidt slagfærdigt sagt kan man formulere det således at WebPunch laver en PC med internetbrowser om til en registreringsterminal. På samme måde som i andre CompuClock’s registreringsløsninger kan man bestemme hvorvidt medarbejderen må rette klokkeslæt og dato eller om de kun kan stemple ind på de tidspunkter brugen af interfacet finder sted.

MobilePunch er en ”barberet” udgave af WebPunch og egentlig blot en side der er designet til at kunne anvendes på mobiltelefoner der er udstyret med en webbrowser. Kan man sende en SMS kan man også finde ud af at stemple komme/gå og skifte jobs på mobiltelefonen.

 

(Klik på billederne for at se dem i en større udgave)

Begge stemplingsmetoder er intuitive i brug og følger man dialogerne på skærmen kan man praktisk taget ikke stemple forkert. Kontakt sterna for yderligere informationer via mail: sterna@sterna.dk eller telefon 5760 1661