Tidsregistrering Intro – ikon

Du kan…

styre din tidsregistrering suverænt med CompuClock, og få systemet installeret på egen serverplatform eller på standalone PC’ere. Registreringsterminaler tilsluttes via intranettet og kræver ikke egen ledningsføring. Medarbejderne tidsregistrerer ved brug af en brik, bruger touchscreen, eller et kort. Nemt og ligetil.

Vi kan…

“hoste” din tidsregistrering på vores servere og dermed kan du komme igang med det samme – og du behøver ikke at bruge kræfter på vedligehold og drift af servere mm. men kan i stedet koncentrere dig om det du er bedst til – drive din virksomhed.

Du kan… 

opnå fuld adgang til dine tidsregistreringer over internettet – og vedligehold af registreringer kan finde sted fra en hvilken som helst PC med netadgang. CompuClock’s webclient giver dig “state of the art” interface til dine data. Du kan hente data ind til viderebearbejdning i feks. excel i et snuptag og arbejde videre med dem på egen PC.

CompuClock kan…

tilbyde en 100% mobil løsning hvor dine medarbejdere anvender deres mobiltelefon til at foretage sin tidsregistrering på. Dermed er de ikke afhængige af at starte arbejdsdagen et bestemt sted. Al tidsregistrering og fraværsregistrering stempling kan også foregå via internettet i CompuClock’s webclient – dermed kan der åbnes op for stempling fra alle PC’ere tilsluttet nettet.