Tidsregistrering hos Rudersdal Forsyning

rud_smallTidsregistrering hos Rudersdal Forsyning A/S varetages af CompuClock. Rudersdal Forsyning A/S er et selvstændigt kommunalt ejet selskab, som forsyner borgerne i den sydlige del af Rudersdal kommune med Vand og har ansvar for afledning af spildevand i de offentlige kloakker i hele Rudersdal Kommune.

Katrine Heede er superbruger på CompuClock hos Rudersdal Forsyning A/S

Vi er hos Rudersdal Forsyning meget tilfredse med CompuClock og den måde systemet arbejder på. Alle har nu hele tiden fuldt overblik over flexstatus, fravær tilgode etc. Systemet regner alle vores vagttillæg og forskellige timetillæg. Hverken medarbejderne eller administrationen skal længere bruge tid på hovedregning og diverse papirlapper – som har det med at blive væk…

Vi har hele tiden styr på, hvor mange flextimer den enkelte medarbejder har, og det samme gælder medarbejderne. De kan se med det samme når de har registreret fravær på en af de aktive koder hvor meget ferie de har og hvordan det står til med flexfri. CompuClock er internetbaseret  og har medarbejderne den mulighed at de kan fra hvilken som helst PC logge sig på egne data og se på registreringerne og planlægge deres arbejdstid og fravær. Det kan de for den sags skyld gøre i ro og mag der hjemme.

Medarbejderne bruger et meget enkelt stemplingsprogram, som er installeret på centrale PC’ere rundt omkring på arbejdsstederne – man kan møde ind forskellige steder i kommunen. Her “bipper” medarbejderne  ind om morgenen og ud og eftermiddagen. Alle vores medarbejdere er udfarende og de ved som udgangspunkt, aldrig hvad de skal lave, når de møder ind om morgenen. Men det er ikke noget problem, for det er meget nemt at fordele dagens arbejdstid på opgaver når dagen er omme.

fordelingaftimer-300x253

Man vælger registreringen, som man ønsker at fordele på opgaver og i meget overskuelige skærmbilleder bliver man ledt i gennem opgaven. CompuClock holder hele tiden styr på, hvor lang tid man har været indstemplet, hvor mange timer er fordelt på opgaver og hvor meget der er til rest. Det er meget vigtigt for vores omkostningskalkuler og udfakturering at fakturagrundlaget er præcist altid opdateret og klart – og det hjælper CompuClock os med.

Når en afdelingsleder godkender registreringer hørende til medarbejdere under ham, er dataene med det samme over i vores økonomistyringssystem klar til viderebehandling. Vi bruger ingen tid på dobbelt arbejde – og der er ingen fare for fejltastning.

CompuClock xPress sparer tid og penge. Punktum. 

Kontakt Sterna → Hent brohcure →