Registreringsterminal

Brug af terminal til at registrere komme/gå, jobtider etc. er langt den mest populære registreringsløsning i CompuClock. Terminalen kan på en måde sammenlignes med gammeldags stempelur, men er særdeles nem og intuitiv i brug.

Registrering foregår hurtigt ved at medarbejderen identificerer sig ved brug af terminalens touchscreen eller ved hjælp af kort/brik/stregkode. Samtidig kan medarbejderne registrere job/ordre eller vaktturnus på terminalen.

CompuClock's Registreringsterminal

CompuClock’s registreringsterminal

Terminalen er 100% integreret i CompuClock’s registreringspsekter og således er det muligt at taste ind på terminalen, for derefter at skifte job eller stemple ud på telefonen eller via WEB clienten.

Der er flere måder at registrere komme/gå og jobtider på terminalen:

  • Indtastning af medarbejdernummer direkte på terminalens touch screen
  • brug af berøringsfrit kort/brik (som også kan bruges i forbindelse med adgangskontrol)
  • brug af stregkodekort eller magnetkort
  • brug af håndscanner der er tilsluttet terminalen

Medarbejderens navn og billede kan trykkes på de magnet/stregkodekort der anvendes til tidsregistreringen og dermed kan kortene fungere som ID kort i virksomheden.

Funktion

Terminalen err tilsluttet firmaets intranet, i lighed med hvilken som helst PC på nettet. Hvert firma kan tilslutte ubegrænset antal terminaler og terminalerne kan ubesværet flyttes rundt mellem de RJ45 stik der er i virksomheden.

Før terminalen kan tages i brug installeres CompuClock’s software på en PC eller server som derefter fungerer som systemserver. På denne server kører et program/service som afleverer stermplinger til CompuClock’s database og gør stemplinger og beregninger af tider tilgængelige i hovedprogrammerne.

Her kan man læse tekniske specifikationer på selve hardwaren der indgår i CompuClock’s tidsregistreringsterminal.